tiistai 30. lokakuuta 2012

Lasivitriini

Kuvan lasivitriinin on tehty vanhasta ikkunasta ja se on mun isä tehny mulle,tykkään siitä kovasti :) hiukan edullisempi vaihto ehto :)

5 kommenttia:

 1. niin jouluselta jo näyttää teillä! Ite en oo saanu mitään vielä laitettua. Jospa alottais joululaulujen kuuntelulla niin ehkä sitä pikkuhiljaa alkaa innostua laittamaan joulua meillekin. ;) teillä on kyllä tosi nättiä! Ootan kyllä että pääsen itekki sisustuspuuhiin :)

  VastaaPoista
 2. No jotain pientä narua ja tonttua on tullu jo laitettua :) Heti ku eka lumet tuli niin tuli kyllä fiiliksiä laittaa jotain punasta. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo vitriini on kyllä hieno! Etsin aina sivusilmällä helposti toteutettavia puusepän ideoita, varsinkin kun tuppa kaikkea vanhaa säästämään ja haluan ne mielummin kierrättää kuin heittää kaattikselle.

  VastaaPoista
 4. Moi! Sinulla on kaunis koti! :) Seuraamaan jään! Ja tuo vitriini on aika tosi upea! Meillekin on suunnitelmissa hieman pienempi vitriini, enkä malttais millään odottaa että saan sen ihan oikeasti (: tervetuloa kyläilemään meillä näin virtuaalisesti :D

  VastaaPoista
 5. Hei Minna! Minä kans pyrin aina hyödyntämään ennenku kaatikselle heitän, Niistä sää yllätävänkin kauniita esineitä nikkaroitua! Suvi, Kiitos paljon ;) Kiitos kutsusta, tulen kyllä pyörähtämään! :) Tervetuloa teille molemmille mukaan sisustamaan ja seurailemaan :)

  VastaaPoista