tiistai 11. kesäkuuta 2013

Keitttiössä..

En muista oonko koskaan laittanut suoraan keittiöstä kuvia,mutta nyt aattelin laittaa ihan suoraan keittiön kaapeista ainakin näin ens alkuun. :D Et katotaampa sitten kun yksi keittiön tuoleista tulee korjuuksiltä takaisin et jos sitte sais ihan koko keittiöstä kuvajaisia.. Mutta keittiössä vähän on kaappeja kun pieni on keittiökin, isot ikkunat vanhassa talossa niin ne vie sitten aika ison tilan seinästä. Pöytä tason haluaisin vaihtaa johonkin muuhun ettei ois ihan koko valkoinen toi..Ylhäällä reunassa olevat pikkulattikot tehtiin miehen kans ite ja nupit niihin sitte löysin sisustusliikkeestä. :)

5 kommenttia:

 1. Ihanat kaapit ja noi pikkulaatikot! Mullakin on valkoiset keittiön kaapit ja vaalea työtaso, haaveilen kans siitä et se taso olis tummanruskea niin olis kontrastia... Mutta kun tuo vanha taso on ihan hyväs kunnos niin en taida saada uutta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Kiitos! Meillä tuo on ollut nyt kohta 2vuotta ja nyt jo tuntuu siltä että vois kiskoa sen irti ja vaihtaa johonkin puun väriseen.. :) Ois sit hyvin samoilla linjoilla ruokapöydän kanssa. :)

   Poista
 2. Ihanat keittiön kaapistot teillä. Pikkulaatikot tosi mageet!
  Minusta on ihana tuo valkoinen taso.
  E-R

  VastaaPoista