lauantai 18. toukokuuta 2013

KesäterassillaTerassin ikkunasta näkymä mansikkamaalle. :)


Kukkia siellä, kukkia täällä.. Terassin kukkaset löysivät paikkansa, ja vanhat laudat pääsivät käyttöön ikkunoihin.Ollaan saatu nauttia auringosta jo monta päivää ja on ollu ihan huippua laittaa tota terassia ku noin ihana ilmakin. Seuraavaks vois rueta leikkimökin kimppuun.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

lauantai 11. toukokuuta 2013

Ylläri ylläri olkkari kuvia.. Sain tänään kuvata ihan rauhassa kun sain olla yksin kotona niin laitan muutaman otoksen tänne :)

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Huvimaja

Saan nyt esitellä huvimajani :) Meillähän ei ole terassia tai mitään grillikatosta ollut ja semmoinen on ollut haaveissa jo pitkän aikaa. Kun lumet alkoivat sulamaan, rupesin etsimään netistä kuvia vanhoista ikkunoista rakennettuja kasvi-ja oleskelu huoneita, ja kun mulla ei ikkunoita tarpeeksi semmosen rakentamiseen ollut niin päätettiin sitten mieheni kanssa tehdä joku kiva katos jossa sitten mukava kesällä istua iltaa ja grillailla perheen ja ystävien kanssa. Ja tällainen siitä sitten tuli. :) Ei tietenkään ihan valmiina kun maalattavia osia löytyy vielä, mutta en malttamnut olla laittamatta kuvaa tänne. Kesäkukkia vielä tulossa kaiteille ja amppeleihin, laitan siis kuvia vielä valmiista :) Aivan huippu ilma oli värkätä tyttären kans pihalla. Mukavaa kevättä ja lämpimiä ilmoja kaikille blogini lukijoille!-Sanna