keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Ja niin uusi vuosi taas vaihtui...


Eilen illalla meillä kaikilla oli tosi hauskaa, oli lapsia ja aikuisia, ammuttiin raketteja, syötiin mahat täyteen herkkuja, oli niin mukavaa pitkästä aikaan paljon ystäviä koolla! <3 Harmikseni en ehtinyt siinä vilskeessä hirveästi räpsimään. Vuosi vaihtui meilläpäin tummana, lumettomana ja vesisateisena.On ollut mukava vuosi, mieleen tulee paljon iloisia asioita, mutta myös jotain surullisiakin. On ollut ihana seurata pikkuneitiä joka kovin kasvaa ja aika tuntuu menevän niin lujaa koko ajan ettei meinaa kyytissä pysyä ;) Kaikenkaikkiaan mukava vuosi!

Paljon on tullut kommentteja, jotka aina piristää mieltä ja joita on aina kiva lukea. Lukijoitakin on tullut mukavasti, toivottavasti pysytte mukana myös tänäkin vuonna! :)


Tämän runon myötä haluan kiittää kaikkia ihania lukijoita ja blogissani vierailijoita tästä vuodesta ja Oikein ihanaa ja iloista uutta vuotta 2014!


Toivon sinulle ensi vuodeksi
12 kuukautta Iloa,
52 viikkoa ystävyyttä,
365 päivää rakkautta,
8 760 tuntia toteutuneita toiveita,
525 600 minuuttia auringonpaistetta
sekä 31.536.000 sekuntia onnea!

Mukavaa uuden vuoden päivää jokaiselle! :)

-Sanna

4 kommenttia:

 1. Unelmien toteutumisen, ilon ja onnen hetkiä uuteen vuoteesi♥

  VastaaPoista
 2. Hei vain, onnea juuri alkaneeseen vuoteen 2014 :)
  Sinulla on kivan tuntuinen blogi, sattumalta tänne tupsahdin ja jäin lueskelemaan juttujasi, liityn lukijaksesi ja tulen joku päivä taas tänne :)
  Tulehan joskus kurkkaamaan meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari! Kiitos, kiva kun löysit tänne, kävinkin jo kurkkimassa blogissasi ja oikein mukavalta näyttää teillä! Tervetuloa! :)

   Poista