sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Makuuhuoneesta

Eilen aamulla innostuin kuvaamaan makuuhuonetta josta en muistaakseni koskaan ole julkaissut täällä yhtään ainutta kuvaa. Syy tälle on se että huone on vielä kesken eräinen,sieltä täältä tapettia revitty yms., eli ei ole seinille oikeen tehty mitään. Uutta kattoa on kyllä laitettu ja lattia, mutta muut ovat jääneet sikseen. Mietin että maalaisinko koko makuuhuoneen valkoiseksi ja toisin tekstiileillä ja esineillä väriä sinne. Täytyy laittaa mietintä myssyn alle, sitä myötä myös rueta miettimään päiväpeitteen väriä ja tyynynjä ja kaikkea, kivaaa! Mukavaa suunnitella, ja sittenkun saisi vielä tehtyäkin jotain ;)
¨
Leppoisaa sunnuntaita!

-Sanna

10 kommenttia:

 1. IIIiiik! Ihana sänky/ sängynpääty! Kaunista on ja muistetaanpa, että hyvin suunniteltu on ainakin puoliksi tehty :)
  mukavaa päivää sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttava makkari <3! Tiedän niin tuon tilanteen kun seinät on kesken... Sitä meillä myös riittää.
  Meillä on makkarissa myös tuo sama vaatekaappi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Makkari oli helppo jättää viimeiseksi rempassa kun seillä käydään vain ns.''nukkumassa, ja aina päiväksi voi sulkea oven perässään :D Ja sitten tietysti se on nyt sitte jääny vähän venymään. :)

   Poista
 3. Hei! Löysin blogisi nyt aivan äskettäin. Selasin näitä vanhoja bloggauksia ja silmääni pisti tuo aivan ihana vaatekaappi. Saanko udella mistä olette löytäneet sen? Meillä on (valitettavasti) kiinteät kaapit, mutta saahan sitä unelmoida..
  t. Piipa

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva kun kävit täällä vierailulla ja jätit kommenttia. :) Nämä kaapit on ikean valikoimasta muutama vuosi sitten ostettu, en tiedä onko enään valikoimassa. :)

  VastaaPoista