maanantai 21. huhtikuuta 2014

Luontopolulla

Vietettiin koko päivä luonnonhelmassa. Aurinko paistoi makeasti ja oli niin lämmin. Lähdettiin jo puolenpäivän aikoihin ajelemaan retkipaikkaa kohti,jossa en ollut aiemmin käynyt. Oli niin mahtava paikka että menen kyllä varmasti toisenkin kerran, hassua ettei ole aikaisemmin tullut käytyä tuolla, vaikka on niin lähellä. Paistettiin makkaraa, juotiin kahvia ja nautiskeltiin auringosta ja eväistä! Aikuiset porisivat keskenään ja lapsilla oli niin hauskaa. Ihan suloinen katsoa kuina pienet jalat vilistivät pitkin metsäpolkua, kiveltä kivelle. Taisinpas pois kävellessä käydä mielikuvissa omissa lapsuuden maisemissa. Kaikenkaikkiaan tosi kaunis ja mukava päivä.
Aika huonosti kerkesin kuvia ottamaan, oli niin mukava olla vaan, mutta tässä muutama kuvanen mitä sain kameraani talletettua. :)


Ensimmäinen pääsiäispäivä vietettiin kuitenkin leppoisasti mummolassa sukulaisten rennossa seurassa, mummo oli taas leiponu ihania pääsiäisherkkuja.. <3
Toivotan kaikille tasapuolisesti oikein mukavia alkavia arkipäiviä! :)

-Sanna

12 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle ja löysin ihanan blogin, joten jäin heti lukijaksikin. :)
  Mekin käytiin eilen läheisellä luontopolulla ja samaa ihmeteltiin, että ei ole tullut siellä taas aikoihin käytyä, vaikka paikka on aivan ihana ja lapset tosiaan rakastaa luonnossa liikkumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Christina! Kiitos ja kiva kun tulit vierailulle, Tervetuloa! Yleensä se menee niin että mitä lähempänä, sen huonommin tulee sinne mentyä, ainaki meillä oon huomannu :D

   Poista
 2. Upean näköisissä maisemissa ootte retkeillyt! Mukavia arkihetkiä myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomattoman kaunista luontoa.. :) Kiitos Eerika! :)

   Poista
 3. Blogissani on muuten tänään sinulle haaste, hauskaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. kiitos Susanna kivasta haasteesta! Taidankin heti tehdä ekan postauksen tästä päivästä! :)

   Poista