torstai 22. toukokuuta 2014

Keittiön uusi jakkara ja matto

Eihän tuolta ulkoa mallttais millään sisälle tullakkaan ku niin ihana ilma :)
Mulle tarjoutui mahdollisuus tuunata vanhasta jakkarasta uusi keittiö jakkara. Otin haasteen vastaan koska olen haaveillut jostakin jakkarasta joka voisi olla keittiössä pöydän päässä. Tämä ''jakkara'' on vanhan syöttötuolin alaosa :D Aika vinkeä idea, kanteen on jäänyt muutama reikä tuolissa olleiden pinnojen vuoksi, niihin ajattelin pakkelia? niin saa tasaisen pinnan jakkaraan.

Sain eilen anopilta oikein raikkaan vaaleansini-valko sävyisen maton jonka hän oli itse kutonut. Ajattelin ensiksi että värin puolesta ei sopisi meidän keittiöön, mutta kun kokeilin niin se sopi ihan täydellisesti! Kiva välillä jotain muuta väriä kokeilla mitä ei aiemmin ole sisustuksessa ollut. Kiitos vain anopille ihanasta matosta! :)
Ihanaa aurinkoista päivää kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihana jakkara ja tuo matto niin raikas♡

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana idea toteuttaa jakkara syötötuolista!!! Tosi hieno! Kauniita kuvia ja yksityiskohtia aiemmissakin postauksissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tämän syöttötuolin se istuma osa (pinnat) oli tieten sen verran huonossa kunnossa ollut että se koko ylä höskä oli otettu pois, eli mulle jäi pelkkä maalaaminen :)

   Poista
 3. Onpa hauska tuunaus, tosiaan vinkeä idea ja tulos ihastuttava:)
  Iloa alkavaan viikkoosi<3

  VastaaPoista
 4. Ihana idea!! <3 Täytyy muistaa tämä, kun syöttötuolille ei ole enää käyttöä! :)

  VastaaPoista