tiistai 24. kesäkuuta 2014

Eläinpuisto ja talonpojanmuseo

Joka kesä meillä on ollut tapana käydä ihastelemassa Toivosen eläinpuistossa, ja niin käytiin nytkin. Vaikka joka kesä tuolla käydäänkin , niin aina siellä on ollut jotain uutta ihasteltavaa. Ihana paikkahan se on ja ystävälliset ihmiset. Päärakennuksessa toimii ihana kahvila, joka on sisustettu vanhoilla esineillä ja huonekaluilla. Yläkerrasta löytyy ihana sisustuspuoti, joka on pullollaan ihania esineitä. Eläinpuistossa olikin paljon katseltavaa isoilla ja pienemmillä. Ihana vanha maalaiskylä, josta löyti mm. vanha koulu ja leipomo, miehille oli tutkittavaa vanhoissa tarktoreissa ja autoissa. Kaikille katseltavaa, aivan ihana paikka! :) Pihalta löytyi lapsille vanhanajan leikkipuisto josta ei meinannut neiti millään malttaa lähteä.


Lampaat oli niin suloisia ja varmaan aika kesyjäkin kun antoi lasten silittää ja syöttää ruohoa. :)


Kasvihuone oli ehdottomasti mun lemppari ;) Todella kauniisti laitettu, aivan ihana! <3Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa kaikille ja kauempanakin asuville, tuolla on niin paljon katsottavaa ja ihasteltavaa. Koko vanhanajan maalaiskylä. Täältä pääsetkin heidän omille kotisivuille tutustumaan, Klik.

Palataan pian, -Sanna

2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä tosi kiva paikka ja viihtyy useamman tunnin niin lapset kuin äitikin :) Mé käydään myös vähintään kerran kesässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, kyllä tuolla saa ajan kulumaan nopeasti. :)

      Poista