sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Bloggaajien tapaaminen

Eilen oli mun ensimmäinen tapaaminen Pohjois-pohjanmaan bloggaajien kanssa. Tapaaminen järjestettiin Sisustusunelmia -blogin Johannan kauniissa kodissa. Meitä oli paikalla yhteensä 8 naista ja oli kyllä niin upeaa tavata teidät kaikki. Oli mukava saada sisustukseen ja valokuvaamiseen sekä muitakin bloggaamiseen liittyviä vinkkejä. Valkoista ja harmoniaa -blogin Heli esitteli meille Hyvän tuulen puodin valikoimaa, ja ihania tuotteita sieltä löytyikin. Tarjoulupuoli järjestettiin nyyttäriperiaatteella. Pöydästä löytyikin herkkuja moneen makuun ja suolaisia leivonnaisia.Tosi mukava päivä vietettiin naisten kanssa, mutta ehkä seuraavalla kerralla rohkeutta enemmän tän eka tapaamisen jälkeen. 

Tässä vielä mukana olleiden bloggareiden blogit:


Kiitos vielä Johannalle kun päästiin teidän ihanaan kotiin! 

-Sanna

10 kommenttia:

 1. Sullakin on kyllä upeat kuvat, hienoa ♥ Ihanaa kun olit mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Oli kyllä huippu nähdä teidät kaikki! Teillä oli niin kaunis koti<3 Oon kyllä niin tyytyväinen kun rohkenin mukaan. :)

   Poista
 2. Oli ihana tavata sinut! ♥️ Toivottavasti pääset myös ensi kerralla mukaan! 😊Sitä miittiä odotan jo kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tavata myös sinut <3 Toivon niin kovasti pääseväni ens kerralla myös mukaan ja oon paljon selannut mielessä seuraavaa kertaa.. :)

   Poista
 3. Tosi mukavaa kun lähit mukaan! Ja kiitos mukavasta matkaseurasta :) Oli niin mukava tutustua kyllä sinuun, oot aivan huippu tyyppi! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oisin katunu jos en ois lähteny. :D Samoin T, matkaseura oli loistavaa! :)

   Poista
 4. Oli kyllä mukavaa että pääsit mukaan!! :) Oli myös huikeaa nähä livenä ja oikeasti tutustua,kun blogia on jo jonkun aikaa tullut seurattua ja kuitenkin niin lähellä asut! Seuraavaa miittiä ootellessa!<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava nähdä myös sinut ihan livenä. :) Mä odotan kans seuraavaa miittiä innolla!

   Poista