perjantai 19. syyskuuta 2014

Kurpitsa-valkosuklaa kääretorttu

Viikolla tuli pariin otteeseen tehtyä kurpitsa marmeladia ja tänään testasin sitä leivonnaisiin ekan kerran. Tein ihan perus vaalean kääretorttupohjan johon laitoin sisälle kurpitsa marmeladia ja valkosuklaakermaa. Täytteet sopi upeasti yhteen ja kääretortusta tuli aika maukasta ;) 




Tälle illalle ois vielä tiedossa suolaisen puolen leipomista :) 

Ihanaa viikonloppua! <3 

13 kommenttia:

  1. Mulla on vielä se makeanpuoli tekemättä (onhan tässä vielä aikaa :D) Huomenna nähdään!

    VastaaPoista
  2. Onpa hyvän näköinen torttu, varmasti maistuvaa kurpitsamarmeladia !
    Ihana blogi sinulla, olen käynyt muutaman kerran ihastelemassa täällä :)
    Kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hilma, kiitos! Ihan maukasta tuli marmeladista ja tosi hyvin sopii leivonnaisiin kun yhdistelee muutakin. En tiedä minkä makuinen olisi esim. joulutorttu hillona, pitäis varmaan testata lehtiatikinan kanssa myös. Hyvää viikonloppua sulle myös! :)

      Poista
  3. Näyttää kyllä tosi herkulta! Kääretorttua on ihana tehdä kun täytteitä voi kokeilla ja vaihdella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, täytteitä voi yhdistellä oman maun mukaan :)

      Poista
  4. Näyttää herkulliselta, itse en ole kääretortun ystävä, mutta nuo täytteet kuulostavat kyllä hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harvoin tulee itselläkin tehtyä kääretorttua nytkun rupeaa miettimään.. Kääretorttuun oli aika helppo yhdistää tuo marmeladi kun laittoi tuon valkosuklaa kerman kaveriksi. :)

      Poista
  5. Nyt herahti kyllä vesi kielelle!! Maistuis!!

    VastaaPoista
  6. Voi mitä herkkua! :-P Vesi herahti kielelle :'-D

    VastaaPoista