sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Joulukalenteri mietteitä

Nyt on jo kovasti aika rueata miettimään joulukalenteria. Tein viime vuonna tytölleni joulukalenterin itse ja niin ajattelin tehdä tänäkin vuonna. Viime vuoden kalenterin kokosin wc- paperirullien hylsyistä ja lahjapussukoista- Jouluaaton ylläristä halusin tehdä vähän isomman ja se tulikin kätevästi talouspaperirullan hylsystä. Näitä koristelin papereilla ja erilaisilla naruilla. 


Kävin pinterestistä hakemassa ideoita ja kokosin niistä muutamia jotka näyttivät kivoilta. 
Tämä ensimmäinen vaihtoehto näytti niin kivalta ja aika vaivattomalta (:D) idealta. Tosi ihana idea laittaa sukkia, isoja ja pieniä roikkumaan narulle ja sujauttaa sinne ylläri. Tää oli ehkä se mun lemppari.Toinen idea, jossa ripustettu puun oksaan erillaisia pieniä paketteja ja lahjakasseja erilaisilla naruilla. Kuvat Pinterestistä


Vielä yksi idea, joka tuli mieleen juuri selatessa näitä vaihtiksia olisi pahvimukit jotka riippuisivat narussa tai puun oksasta jne. Niitähän voisi tuunailla mieleisekseen tai jos löytää jouluun sopivia mukeja niin sehän olis aika kiva myös. 

Oletteko te tehny joulukalentereita itse tai olisiko kivoja vinkkejä sellaisen tekemiseen? 

Kiitos taas edellisten postausten kommenteista ja lämpimästi toivotan tervetulleiksi uudet lukijat! 
Pian laitetaan ihana arvonta pystyyn! 

-Sanna4 kommenttia:

 1. Minäkin olen täällä askarrellut vessapaperi rullista joulukalenteria mutta nyt on vasta yhden kalenterin tarpeet kerätty ja osittain tehtykkin...pitää saada vielä toiseen kalenteriin tarpeet kun pikkumiehiä on kaksi :)
  kivoja ideoita löytyy tuolta pinterestin maailmasta siellä venähtää aika hyvinkin nopsaan kun sinne menee :)
  mukavaa ja idea rikasta viikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja kalentereita ovat kaikki. Tuo sukkajuttukin on tosi hauska. Luukku kerrallaan kuljetaan joulua kohti, ja itse tehty kalenteri jää varmasti mieleen :)

  VastaaPoista
 3. Ihania joulukalenteri-ideoita! Itse askartelin sellaisen luistinkalenterin, josta roikkuu pussukoita, mutta nyt kaivattaisiin vaihtelua, vaikka siinä aikanaan iso homma olikin. :D

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 4. olipas hauska tuo sukkakalenteri! Meillä on varsinkin villasukkia paljon jäänyt pieneksi, tähänhän ne joutais :) kun vaan jaksais alkaa tekeen..

  VastaaPoista