keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukuuset aiemmilta jouluilta

Tänään iltasella mieheni kävi hakemassa kuusen, vaan eipä löytynytkään kuusenjalkaa mihin olis kuusi laitettu. Varastot on tongittu, mutta ei missään. Pah, täytyy varmaan lähteä kuusenjalka ostoksille. Avasin aikaisempien vuosien kuva arkistot ja päätin vähän kurkistaa minkalaisia kuusia meillä ennen onkaan ollut. Viime vuonna eli jouluna 2013 meidän kuusi on näyttänyt tältä.
Aika hillitty koristeiltaan. Kuusessa oli vain valkoisia tähtiä ja kynttilät. Kurkataampas sitten vuoden 2012 jouluun. Kuusessa kultaista ja valkoista koriste nauhaa. Ainakin punaisia, valkoisia ja hopeisia palloja. Ehkä liian täyteläinen tämän hetkiseen makuuni. Latvatähteä ei ole ollut kumpanakaan vuonna kuusessa. Tyyli muutenkin tuolloin ollut aika romanttinen. Tämän vuoden kuuseen olen ajatellut ainakin hopeisia ja valkoisia palloja sekä nauhaksi ainakin Tinek:n joulunauhaa,jossa hopeisia palloja.

Saatiinhan me tännekkin muutama sentti lunta ja nyt on kyllä pakko myöntää että joulufiilis on alkanut hiipimään mieliimme toden teolla. Käytiin neitin kanssa kirkossa kauneimmat joululaulu illassa, eilen oltiin siskon tyttöjen joulujuhlassa ja tänään neiti pääsi mummon ja papan mukaan vielä joulujuhlaan tuohon kylälle. Sillä välin ennätin siskoni luokse kahvittelemaan hetkeksi. 

-Sanna


3 kommenttia:

  1. thank you for the beautiful pictures !!! angie wants a nice week

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat. Voi että sitä tunnelmaa kun saa kuusen tuoksuineen ja valoineen sisälle! ♡

    VastaaPoista
  3. Upea kuusi, ja kiva myös tuo pöytä! Tekisi mieli laittaa kuusi tänä vuonna myös johonkin sinkkiämpäriin tai vastaavaan. Se toisi vähän vaihtelua :)

    VastaaPoista