sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Keittiön tekstiilejä


Tulin toivottamaan leppoisat sunnuintai terkut täällä teille kaikille ihanille lukijoilleni! 
Eilinen ilta sujui mukavasti Kalajoella hiekkasärkillä mökkeillen ystävien kanssa. Mies lähti kaverinsa kanssa kelkkailemaan ja neiti tahtoi ystävälleen, joten mekin lähdetään huristelemaan, tosin autolla :D
Puhelinkuva, joten kuvan laatu huono. :D 


Keittiössä on esillä lemppari tekstiilit. Greengaten harmaa valkoinen koriliina pääsi valkoisen kaapin oven päälle, johon se sopi värien puolesta ihan mainiosti. :) 

Saana ja Olli tekstiilit ihastuttavat tiskialtaan vieressä pöydällä. Mustaa ja valkoista, ihana yhdistelmä joka vain on alkanut harmaan rinnalla lisääntymään meidän kodissa. 

Ja sitten toivotankin oikein leppoisaa sunnuntaita ! 

-Sanna


10 kommenttia:

 1. Ihanan rauhallisia tekstiilejä :) Toisilla on tuota silmää kodin sisutukseen, kun itellä tuntuu, ettei sitä ihan kamalasti ole! Mistä oikein saat tuon kaiken inspiraation ja ideat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tepazu, rauhalliset värit ovat nyt minulla lähellä sydäntä, toki jotain pienet kontrastin tuojat ovat kivoja. Seuraan niin paljon blogeja, sisustuslehtiä pinterestistä saa paljon hyviä vinkkejä ja ideoita ja niitä sitten vielä itse vähän ideoimalla :D Tykkään tehdä paljon käsin ja itse askartelemalla. :) Nyt kyllä täällä on ollu aiheet vähän hukassa, tuntuu ettei millään mitään saa aikaiseksi, mutta eiköhän taas kevättä ja kesää kohti rupea aiheita taas löytymään! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! :-) GG, on niin vastustamaton :-)

  Sinullekin oikein mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Greengatelta löytyy melkein aina jotain vastustamatonta! :)

   Poista
 3. Nätit tekstiilit<3
  Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. tosi sievä tuo greencaten liina! ihan mun värinen :)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa sunnuntaita sullekin! :)

  VastaaPoista