lauantai 7. maaliskuuta 2015

Olohuoneen ilmettä ja Elloksen tilausEllos, Ekeby-villamatto (Kuva, pinterest) 

 Aamulla ehdin räpsäistä muutaman kuvan sillä välin kun mies ja neiti olivat aamupalalla. Hyvin ehdin ennkuin neiti ehti leikkimään :DD  Olohuone kätkee ympärilleen edelleenkin vaaleita sävyjä enimmäkseen, mutta myös ripauksen mustaa.

Sohvalla koko syksyn ja joulun ajankin väärin päin ollut perhos tyyny sai taas kääntyä oikein päin. Tuo perhonen on vain niin kaunis ja ollaanhan tässä menossa kovaa kyytiä jo kevättä kohti. :) 

Syksyllä otin olkkarista beigen karvalankamaton pois kokonaan, koska ei sopinut enään värimaailmaan. Siitä asti olenkin etsinyt uutta mattoa ja eilen menin tilaamaan Ellokselta ihanan Ekeby-villamaton johon ihastuin oitis. Matosta löytyy harmaata ja valkoista, juurikin oikean värinen matto ja varmasti pehmeä jalkojen alla. Ja toivottavasti se nyt sopii olohuoneeseen. :) 

Rentouttavaa lauantai-iltaa! 


8 kommenttia:

 1. Ihana tuo teidän olkkari, tykkään juuri nuista väreistä!
  Mullaki olkkarissa harmaa valkoset villamatot ja tykkään kovasti!
  Ryijymattojen sijaan välillä muutakin:)
  Rentoa iltaa sinne<3

  VastaaPoista
 2. Tuo matto on upea, sopii varmasti täydellisesti teidän olkkariin :-)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis matto! Ja lattia sen ympärillä. Meillä on olohuoneessa ja ruokasalissa niin järkyttävän värinen lattia, ettei matot oikein pääse oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis on matto ja ihana blogi! Tänne löysin ja tänne jäin. Tervetuloa vastavierailulle :) Mukavaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
 5. Tuo matto on aivan ihana ja tulee sopimaan hyvin olkkariinne :)! Meillä on just sama matto tyttöjen huoneessa ja käytävämattona eteisessä. Olkkarin matto kaipaisi myös vaihtamista tuon tyyliseen, mutta taidan etsiä vielä "sitä oikeaa", kun ei viitsisi samaa mattoa käyttää ympäri kämppää ;).

  VastaaPoista