torstai 7. toukokuuta 2015

Uusia blogeja lukulistalle? -Linkitä blogisi

Oon viime aikana löytänyt monta monta mukavaa blogia luettavaksi. Ja nyt ajattelinkin etsiä niitä lisää, lisää siis luettavaa ja mikä oiva aika kun viikonloppuna istahtaa sohvalle tabletin kanssa ja vierailla uusissa blogeissa. Toki näissä kaikissa vanhoissakaan lukulistalla olevissa blogeissa en ehdi  joka päivä enkä joka viikkokaan käydä. mutta koitan ehtiä aina niin paljon kun voin ja selata väliin jääneet postaukset. 
Eli siis jos sinulla on oma blogi tai tiedät jonku oikein kivan blogin niin linkkaa ihmeessä vaikka muutamalla sanalla mistä blogi kertoo, niin käyn sitten tutustumassa blogeihin. Rentoa perjantaita! 

-Sanna 

45 kommenttia:

 1. Joko mun blogi on tuttu? Lifestylea, muotia ja liikunta/hyvinvointijuttuja. Ajoittain matkailua :)

  http://www.peaceandstyle.fi/

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa tutustumaan blogiini http://arjeniloja-sari.blogspot.fi/
  Rentouttavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Minä ekana :D Marjakujan elämään pääset tutustumaan tästä, blogini on lifestyle blogi, jossa tuunaillaan ja elellään, hiukan leivotaan ja muuten turisen omista päähänpistoistani.
  http://www.marjakuja.fi/

  VastaaPoista
 4. Olin juuri tekemässä ehdotuksia, mutta sitten luin lukulistasi ja sieltähän ne mitä ajattelin ehdottaa jo löytyivät :D.. Jään mielenkiinnolla seuraamaan minkälaisia ehdotuksia saat ja ehkä minäkin löydän jotain uusia omalle lukulistalleni lisättäväksi :) Ihanaa perjantaita <3

  VastaaPoista
 5. ps. No pari ruotsalaista blogiehdotusta täältä tulee mitä en sun listalla mielestäni nähnyt tai en huomannut

  http://heltenkelt.elsasentourage.se
  varanagonsfru.elsasentourage.se

  ja tämä viimeinen on ehdoton suosikkini, vaikka kyseessä ei nyt varsinaisesti olekaan blogi - aivan ihania inspiraatiokuvia
  http://www.paulinaarcklin.net

  VastaaPoista
 6. Tykkään itsekin joskus seikkailla uusissa blogeissa:) Tervetuloa piipahtamaan SisustEllenissä - viimeisin postaus sisältää äitienpäivälahjavinkin<3

  VastaaPoista
 7. www.nenasofias.blogspot.com

  18-vuotiaan lähihoitajaopiskelijan seikkailuja kynsiharrastuksen parissa. Paljon kuvia, vinkkejä ja inspiraatiota kynsien laittoon vilkkaaseen tahtiin ilmestyvien postausten muodossa. Tervetuloa tutustumaan! :)

  VastaaPoista
 8. Omalaatuinen, omien juttujen purkamispaikka jossa välillä vilahtaa myös 2,5 vuotias tyttäreni. Hieman valtavirrasta poikkeavaa meininkiä siellä siis :D :) > XHEARTX . HENRIIKKA

  VastaaPoista
 9. Mun blogissani http://unelmiakeltaisessatalossa.blogspot.fi/ on ihan elämästä yleensä miehen, neljän lapsen ja koiran kanssa. Tervetuloa katsomaan :)

  VastaaPoista
 10. Löysin blogisi vasta ja tykkään kovasti. samantyylistä sisustusta löytyy omasta kodistanikin:)
  Jos olet kiinnostunut myös leivonnasta, niin blogini löydät osoitteesta:
  www.herkkujenhelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Blogini kertoo lähinnä sisustamisesta, tuunauksesta,kirppislöydöistäni, askartelu jutuista ja välillä vierailen ystävienki kotona, joissa olen ollut sisustussuunnittelu apuna. Matkustamisesta ja muodista myös kerroin aina silloin tällöin ja joskus sujautan arvonnanki mukaan. Tervetuloa seuraamaan blogiani <3

  Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista
 12. http://omanelamanikuningas.blogspot.com

  18-vuotiaan nuorukaisen valokuvauspainotteista elämää lifestyle blogin muodossa :)

  VastaaPoista
 13. Tulen tähän seuraamaan mitä blogivinkkejä sinulle annetaan, vaikka tällä hetkellä ei ehdi(?) lukea nykyisiäkään blogeja.

  VastaaPoista
 14. Hep! Blogistani löytyy kotia ja arkea, pohdintoja ja ajatuksia. Innostukseni valokuvaamiseen näkyy myös blogissani.

  Tervetuloa Tipulaan! :)

  VastaaPoista
 15. kollinlinna.blogspot.fi

  Talon rakennusta ja elämää!

  VastaaPoista
 16. Mun blogissa on tanssi/voimistelupostausten lisäks kaikenlaisia pohdintoja ja kannanottoja, sekä mm.omia runoja. Kaikkea mitä milloinkin mieleen tulee.

  VastaaPoista
 17. Heips! Kotini ja maisemani -blogi kutsuu uudet lukijat tervetulleeksi neljä kuukautta vanhaan blogiin! :) Kuvia kodistani sekä luonnosta - pieniä yksityiskohtia! Valokuvausta harrastavan uusi harrastus on tämä bloggaaminen :)

  VastaaPoista
 18. Selasin lukulistaasi ja löysinkin monta uutta mukavaa blogia. Tervetuloa myös kurkkaamaan CaiSan Kotia. Blogissani elellään ja sisustellaan kerrostalokolmiossa DIY-henkeen.

  CaiSan Koti

  VastaaPoista
 19. Nää on kivoja postauksia, usein löytää itsekin uusia tuttavuuksia. Ootko tutustunut Mantelilaakson kuiskaukseen? Ihana Susanna kirjoittelee Espanjasta käsin ja laittaa niin kauniita värikkäitä kuvia, joissa usein kukkaset vilahtelee. Omassa blogissani http://villamurunen.blogspot.fi kuvaillaan enimmäkseen sisustusjuttuja Porvoon 50-luvun puutalosta.

  VastaaPoista
 20. http://elsanneli.blogspot.fi/

  18-vuotias valokuvaa rakkaudella sekä kirjoittaa omalla tyylillään. Joskus rämmitään syvissäkin vesissä, mutta hymy ja pilke silmäkulmassa pysyy postauksesta toiseen. Vaatteita, seikkailuja ja elämää. Senmoista täällä iloisen kirjavassa kokonaisuudessa.

  VastaaPoista
 21. Mantelilaaksosta terveisiä!
  Blogini olikin jo ehdokaslistalla! Mukavaa!
  Tervetuloa Mantelilaakson kuiskauksen tunnelmiin!

  VastaaPoista
 22. wiikilantila.blogspot.fi löytyy rintamamiestalon remppa/sisustusjuttua, joskus jotakin lapsiin/elukoihin yms liittyyvääkin:) tervetuloa!

  VastaaPoista
 23. Kirjoitin tänne aiemmin, mutta ei ole näköjään jostain syystä kommentti tullut. Suosittelen tutustumaan Mantelilaakson kuiskaukseen, jos ei ole vielä tuttu. Ihana Susanna kirjoittaa Espanjasta käsin ja kuvat ovat kauniita, värikkäitä, ja usein kukkia näkyy kuvissa. Kivaa ja piristävää. Oma blogi löytyy http://villamurunen.blogspot.fi. Kuvaan enimmäkseen sisustusjuttuja Porvoossa 50-luvun puutalossa.

  VastaaPoista
 24. Täältä löytyy terveyteen liittyviä postauksia aina henkisestä terveydestä ja positiivisuudesta kuin myös ruokreseptejä ja inspiraatiota keittiöön! :) Toivottavasti tykkäät!

  http://nuoruustanssi.blogspot.fi

  Nuoruustango

  VastaaPoista
 25. Täältähän minäkin voin bongailla uusia kivoja blogeja. Niitä kun ei koskaan ole liikaa vaikkei aina ehdikään kaikkia lukemaan, varsinkaan ajoissa. Mutta mukana menossa pysyy vaikka kävisikin harvemmin. Arjen kiireet usein verottaa tätä harrastusta, vaikka kuinka haluaisi olla aktiivisempi.

  Minun blogini jo tiedätkin, mutta ehkä sen lisään tähän muille :)

  www.heinassaheiluvassa.fi

  VastaaPoista
 26. Kiitos kivoista blogi ehdotuksista! Yirtän rueta käymään läpi nämä teidän blogit ♥

  VastaaPoista
 27. Täällähän oli kattava lista uusia blogeja! Tämä oli kiva postausidea, voi olla että teen itsekin samasta aiheesta postauksen :)

  VastaaPoista
 28. Kiitos tästä postauksesta, täytyypäs itsekin klikkailla uusia blogeja :)

  VastaaPoista
 29. valokuvaopiskelijan aloitteleva blogi :)
  http://renewedphotos.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 30. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  Lifestyleblogini, jossa juttua mm. kauneudesta ja omasta hevosesta. :)

  VastaaPoista
 31. Kiitos kaikille jotka olette linkkejä blogeihin jättänyt, juuri kiertelin kaikki blogit läpi ja jätin kommenttia blogeihin. :) Mielenkiintoisemmat tietysti lisäsin omalle lukulistalleni. :) Lisää blogeja ja linkkejä saa ehdottomasti jättää! :) Sain
  uusia mielenkiintoisita blogeja seurattavaksi. :)

  VastaaPoista
 32. Kivalta vaikuttaa sinunkin blogi, jostain tänne tupsahdin ja jään ilolla seurailemaan postauksia. Kivaa kevättä!

  katja - http://willalemmelle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 33. Sattumalta juuri löysin blogiisi ja lisäsin juuri lukulistalle tämän ihanan blogin. Mukava, kun Pop-blogien mukaan olet myös Oulun seutulainen. Meidän blogi kertoo kahdesta koululaistytöstä ja kahdesta pienestä pojasta - lastenvaatteista ja vähän sisustamisesta. http://amaliajatytot.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 34. 17-vuotiaan nuoren naisenalun lifestyleblogi! Intohimoina sisustaminen, muoti, hyvinvointi, kauneus, valokuvaus sekä urheilu! Tervetuloa lukemaan! :-)
  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 35. En tiedä vieläkö etsit luettavaa, mutta kokeilen tyrkyttää vielä omaani :D

  http://parempiayhdes.blogspot.fi/

  Eli, 20-vuotias lastenohjaaja opiskelija, pian 3v. pojan äiti. Kirjoittelen vähän kaikesta maan ja taivaan välillä, enimmäkseen meidän elämästä, mutta myös mm. ruokajuttuja, askartelua, sisustusta, mielipiteitä ja suunnitelmia.. Myös kropanmuokkauksesta ollut paljon kirjoituksia - siinä pitäisi taas vähän skarpata.

  VastaaPoista
 36. Kiva, kun olet tämmöisen linkittänyt. Itse tykkään seurata sisustus-, matkailu-, kauneudenhoito ja ompelujuttuja. Ja pukeutumisvinkkejäkin tulee katseltua blogeista. Täytyypä näitä käydä katsomassa.

  Oma blogini on http://madeinkoti.blogspot.fi ja olen sitä pitänyt jo pitemmän aikaa.

  VastaaPoista
 37. Kiva, kun olet tämmöisen linkittänyt. Itse tykkään seurata sisustus-, matkailu-, kauneudenhoito ja ompelujuttuja. Ja pukeutumisvinkkejäkin tulee katseltua blogeista. Täytyypä näitä käydä katsomassa.

  Oma blogini on http://www.madeinkoti.blogspot.fi ja olen sitä pitänyt jo pitemmän aikaa.

  VastaaPoista
 38. Kauneusblogi :) Blogistani löytyy mm. päivän meikkilookkeja ja step-by-step meikkitutorialeja. Täällä myös testataan kosmetiikkaa, jaetaan kauneusvinkkejä ja höpötellään välillä myös videolla!

  http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 39. Haaveilen alati matkailusta, kirppareiden koluaminen on intohimoni, leivonta, sisustaminen ja valokuvaamien ovat rakkaita harrastuksiani unohtamatta liikuntaa ja lemmikkieni kanssa puuhailua. Lisäksi tykkään tehdä erilaisia diy-juttuja ja kauneus sekä muoti kiinnostavat minua.

  Tervetuloa lukemaan hetkiä elämästäni!
  http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 40. sometimesbeyourownhero.blogspot.fi

  17-vuotias tyttö Pohjoisesta kirjoittelee elämästään lukion, poikaystävän ja eläimien siivittämänä. Blogiini ei sisälly asukuvat tai sisustuspostaukset, vaan rennot ja isot kuvat sekä tekstit mitään kaunistelematta. Tervetuloa pistäytymään!

  VastaaPoista

 41. http://jepatzu.blogspot.fi/

  Jälleen kerran vasta uudestaan blogaamisen aloittanut 18-vuotias Oululainen media-assistentiksi valmistunut nuori, jonka blogi tulee painottumaan varmaankin yhtälailla valokuavukseen kuin myös lifestyleen.

  VastaaPoista
 42. http://nelma-livethelifeyoulove.blogspot.fi/

  18-vuotiaan Espoolaisen tyton lifestyle blogi

  VastaaPoista
 43. Tässä blogissa ylitetään säännöllinen viikkotyöaika, jaetaan ajatuksia opiskelusta, kuljetaan erilaisia urapolkuja, nautitaan vapaa-ajasta ja eksytään välillä pahasti sivuraiteille. Tervetuloa mukaan!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  VastaaPoista
 44. Yourbiggest-fan.blogspot.fi
  20-vuotiaan lähihoitajaksi opiskelevan tytön lifestyle tyylinen blogi :)

  VastaaPoista
 45. http://monamigurumi.blogspot.fi/
  Kaikkihan pitävät lähes poikkeuksetta pehmoleluista :)
  Valmistan amigurumeja (virkattuja pehmoleluja) ja postaan niitä joka viikko, ellei kaksoistutkinnon kirjoituksia tule tielle.
  Myöhemmin aion postata myös ohjeita niiden valmistamiseen, jahka saan niitä itse laadittua. :)

  VastaaPoista