perjantai 28. elokuuta 2015

Valoa viikonloppuun

Ihastuin Iittalan kastehelmi sarjaan etsiessäni uusia asetteja. Törmäsin kaupassa ihaniin veden vihreisiin asetti lautasiin, jotka olivat vielä alennuksessa. Ostin kaupasta kaikki vedenvihreät mitä oli jäljellä, en tiedä onko vedenvihreä poistumassa Iittalan valikoimasta kokonaan vai miksi oli niin edullisia. Kaveriksi ostin muutaman kirkkaan kulhon, joissa nyt tarjoillaan perjantai-illan kunniaksi makeisia. Tänään ostin vielä kaksi kastehelmi tuikkua kun oli nämäkin hyvässä tarjouksessa. Nämä tuovat valoa erityisesti tänä viikonloppuna, kun vietetään venetsialaisia.
Näillä kuvilla haluankin toivottaa tunnelmallista venetsialais viikonloppua! 

-Sanna 


7 kommenttia:

 1. Nuo jalalliset ovat niin lemppareita, ja kovassa käytössä täällä :-) Sopii niin tarjoiluun kun jälkiruoka kipoksi :-)

  Ja nuo tuikut on takuuvarmat, väriä vaan vaihdellen vuodenajan mukaan :-)

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi käteviä ja monikäyttöisiä. Tuikut on ihania <3

   Kiitos Stella Vanilja :)

   Poista
 2. Kaunista sarjaa on.Kivaa viikonloppua sinne myös!

  VastaaPoista
 3. Ai että mä tykkään! Todella kaunista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne vaan vei minutkin mennessään, niin kauniita! :)

   Poista
 4. Voi että miten mulla onkin menny kaikki ihan ohi, kun niin kiireistä muka tämä elämä ettei enää blogeihinkaan ehi :/ Kauheita teille sattunut siellä! Mutta mahtava kun on ihmisiä jotka haluaa auttaa ja varmaan pieni ihana vauvakin tuo niin paljon iloa päiviin! ♥ Tsemppiä teille remppahommien keskelle, toivottavasti pääsette pian takaisin omaan kotiin! :)

  VastaaPoista