maanantai 28. syyskuuta 2015

Tämän aamun mietteitä

Blogin viimeisimmät postaukset ovat olleet tyyliltään ihan eriä mitä mun blogissa on totuttu näkemään. Se johtuu siitä että tyyli täällä kodissa on ihan eri mitä meillä kotona. Esimekiksi keittiö on ihan erilainen ja erivärinenkin kuin kotona, ihan erityylinen. Koitan nyt tuoda tänne ripauksen tätä tyyliä mitä täällä on enkä lähde muuttamaan sitä kovin sillä mitä se oli kotona, koska haluan luoda sitä omaani sitten sinne kotiin kun päästään sinne muuttamaan. Käytössä täälläkin minulla on tavaroita/esineitä mitä sieltä olen tuonut, mutta olen tuonut tännekin vain osan tavaroistani. 
Kotona on remontti jo alkanut ja nyt pitäisi rueta miettimään taas uusiksi kylppäriin lattialaattoja ja huoneisiin seinäpintoja, sohvavalintoja jne. Eli siis varmasti luvassa joitakin postauksia remontista.


Tämä on viimeisin kuva minkä olen julkaissut kotoa olohuoneesta. Nyt olohuoneessa on lattia aukaistu osittain, huonekalut puhdistettuna odottavavat taas uutta käyttöä. Sohva ja nojatuoli eivät tee enää paluuta, vaikka ehdin kyllä ihastua tuohon ikean ektorpin sohvaan niin, että täytyy vielä miettiä tulenko hankkimaan samanlaisen takaisin. 


Tällaisia mietteitä tälle aamulle. 
Oikein aurinkoista viikkoa teille! 

-Sanna 

10 kommenttia:

 1. Adutteko väliaikaisasunnossa? Millä massalla olet tehnyt tuon betonivadin ? On niin kauniin valkoinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutaan kyllä väliäikaisessa asunnossa. Tarkoitat siis tuota musta valkoista kulhoa pöydällä? Sen olen tilannut zocohome nettikaupasta ja sieltä löytyy paljon muitakin noita keramiikka astioita. :)

   Poista
  2. Ja tuo valkoinen iso tarjotin pöydällä on vain jotain metallia :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia. Tsemppiä sinne väliaikaiseen kotiin, mukava kuulla että remppa etenee.
  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 Täällähän pärjää oikein hyvin, vähän liiankin siihen mitä on tottunut :DD

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia :)
  Tsemppiä remontointiin! Ja ihanaa viikkoa teillekin <3

  VastaaPoista
 4. Kivaa, että remontti etenee ja toivottavsti pääsette pian omaan kotiin<3
  Niin kauniita ovat nuo kuvat olkkarista!
  Haleja ja jaksuja odotteluun<3

  VastaaPoista
 5. Olette olleet usein mielessä <3 Hurjan paljon tsemppiä ja voimia rempan tekemiseen. Onneksi pääsette vielä palaamaan kotiin <3

  VastaaPoista