keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Wc:n allaskaappi pohdintoja

Remontti etenee kotona ja nyt on tullut ajatuksia wc:n ja kylpyhuoneen allaskalustosta. Lähdin hakemaan heti sellaista simppeliä yksinkertaista kalustetta. Ehdottomasti laatikoilla varustettua allaskaappia. Mielestäni se on helpompi käyttää kuin esimerkiksi meidän edellinen allaskaappi joka oli melko suuri ovellinen malli. Täältä näet aiemman allaskaapin. Kokosin tähän kollaasiin kivoja vaihtoehtoja.
Tällaisia allaskaappeja on pyörinyt mun mielessä ja eilen kävinkin katsomassa tuota kokonaisuutta joka tuossa alempana on ekana. Simppeli kaappi laatikoilla ja peilillä jossa myös hyllyjä. 

Mitäs tykkäätte tällaisesta allaskaapista? 


6 kommenttia:

 1. Kivoja vaihtoehtoja, jotain tämän suuntaista olen pohtinut itsekin. Olen ollut pari kuukautta vähemmän aktiivinen blogimaailmassa ja pitikin ihan selailla taaksepäin teidän remppajuttuja. Ja kun syy selvisi, niin voi harmi ja ikävä! Mutta kaikki on teillä kuitenkin ilmeisesti kääntynyt parhain päin, joten hyvillä mielin jatkan remppakuulumisten lueskelua. Se kun on meilläkin nyt niin ajankohtaista, joten on kiva seurailla, miten muut etenee ja saada vinkkejä.
  Ja onnea myös tulokkaasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kyllä mun mieleen, ja ehdottomasti allaskaappi laatikoilla. Kyllä, täällä menee hyvin ja kotikin valmistuu koko ajan. Kiitos Kaisa J <3

   Poista
 2. Minkä verran mahtuu tavaraa tuohon valkoiseen, kun jääkö sinne putket taakse? Itsekin haluaisin tuollaisen simppelin ja vedettävän laatikoston. Meillä on molemmissa vessoissa kaapit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tosi monenlaisia, joissakin laatikoissa oli sellainen väli siinä keskellä putkille ja muistaakseni tuossa mallissa mitä itse katsoin niin ei sitä ollut ollenkaan. Kyllä ehdottomasti laatikolliset kaapit nyt laitan koska paljon helpompi käyttää kuin kaappi. Kaikki tavarat on helposti otettavissa laatikosta. :)

   Poista
 3. Vasta tehtiin wc-remppa ja laitoin kahdella laatikolla allaskaapin. Laatikoissa oli putkille tehty aukko eli vaivattomasti laatikot menee kiinni. Ikeasta hain vielä laatikoiden sisälle kirkkaat muoviset lokerikot, niin pysyy pullot ja purnukat pystyssä järjestyksessä. Ennen meilläkin ovat ja aina kauhean vaikea ottaa tavarat sieltä. Olen tyytyväinen laatikoihin. Ovat selkeitä ja helppokäyttösiä ja tavarat heti ulottuvissa. Kivaa remppa hetkiä sinne. Valmis työ palkittee ittensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä! Nuita laatikoita täytyy itsekin hankkia jos niitä ei paikallaan valmiina ole. Joissakin malleissa oli valmiit lokerot laatikoiden sisällä. kyllä helpottaa huomattavasti tavaroiden järjestyksessä pitoa nuo laatikot, ennen tavarat olivat aina takana ja hankala etsiä kaapista. Kiitos Päivi <3

   Poista