torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenteri

Joulukuun kolmas jo. Meidän neitin tämänvuotinen joulukalenteri on iki-ihana mailegin kalenterinisse. Olihan se neitille riemun päivä kun paketista paljastui ihana kalenteritonttu, näitä kun olemme molemmat ihailleet vain kuvista. Taskuihin on piilotettu pieniä Frozen aiheisia yllätyksiä kuten, kyniä, tarroja, leimasimia, jne..
 Nyt ei tuon toisen tontun tarvitse yksin olla kun on ystävä, niinkuin neiti tuumasi. :)

Pakko myöntää että itsellä ei ihan sellainen täysi jouluinen fiilis ole mikä on ollut yleensä jo tähän aikaan vuodesta. Paljon on jäänyt joulu touhuja pois, kranssin teot sun muutu terassin laitot ja oman kodin joulun laitto. On se niin eriä täällä, vaan kyllähän me tännekin vähän ollaan joulua ripoteltu. Jospa se fiilis vielä sieltä jostain ilmaantuisi.

Oikein mukavaa joulukuun kolmatta päivää! <3

-Sanna


13 kommenttia:

 1. Ihanat tontut! Mulla on samanlainen kalenteri.

  VastaaPoista
 2. Kyllä vain Mailegin tontut ovat suloisia. Joulu on ollut vähän kateissa täälläkin, mutta vähitellen tunnelmaa rakennetaan. Mitään pakkopullaa ei tänä vuonna tai turhia hössötyksiä. Sellaista vain mikä tuntuu kivalta ja omalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) jospa se joulun tuntu sieltä jostakin ilmaantuisi. Turhat hössötykset olen minäkin jättänyt pois.

   Poista
 3. Todella kaunis blogi ja ihania ideoita jouluks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos Na-ta :) Tervetuloa tänne uudelleenkin :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, kiitos Na-ta :) Tervetuloa tänne uudelleenkin :)

   Poista
 4. Aivan ihania tonttuja. Itsellä on pari kangaskalenteria ja bongasin nytkin yhden kirpparilta. Päätin kuitenkin, että tuo kaksi riittää meidän huusholliin :D. Ei sitä ainakaan vielä kukaan ollut ostanut kirpparilta vaikka ei maksanut kuin pari euroa. Koristeinakin ne on ihan kivoja.

  VastaaPoista