maanantai 29. kesäkuuta 2015

Korentoja

Noniin vihdoinkin sain muutamalle Deseniolta tulleelle julisteelle kehyksen hankittua ja ripustettua ne seinälle. Sudenkorennoista sisustuksessa tykkään paljon ja nitä on meillä nähty aikaisemmin ainakin tuikkukupin kyljessä, jos ei muuten. :D 


Alunperin ajatuksena oli hankkia isolle julisteellekin mustat kehykset mutta siellä kaupassa ei ollut mistä katoin niin otin sitten valkoiset, ajattelin että helppohan nuo on sitten maalata itse mustaksi jos ei sovi.  Juhannukseksi ostama pioni on vihdoinkin ruennut vähän aukeamaan. 


Pieneen korento julisteeseen ostin mustat kehykset. Nuo julisteet olivat kyllä niin hienoja! 
Kiitokset vielä Jennille Keski. -blogiin josta nämä ihanat julisteet voitin! 

-Sanna

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Juhannuksena

Aattoilta vietettiin miehen vanhempien mökillä ystävien ja sukulaisten kanssa, niinkuin aina ennenkin. Saatiin niin mukava ilmakin illaksi että kyllä tarkeni ilman toppatakkia :D 
Tänäänkin saatiin herätä aurinkoiseen aamuun. Mies lähti kalaan aamupäivällä ja me neitin kanssa koottiin piknik huvimajaan ja vähän herkuteltiin mansikoilla ja marengeilla. Niin ja tänään juhannuspäivänä tarettiin vetää jo kesämekotkin päälle, ihanaa! :) 
Oikein mukavaa juhannuspäivää! 

-Sanna 


keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kauniit kukat luonnosta

Kävin tänään keräämässä neitin kanssa ison sylillisen koiranputkea terassille juhannukseksi. Ei tarvinut kuin kävellä tienvarteen ja rueta keräämään. Muutamana päivänä oon meinannu lähtiä näitä keräämään mutta aina on ollu sateista ja jotain muuta tekemistä. Mehän ollaan kesälomalla koko perhe, kivaa kun ei tarvitse paljon aikatauluista välittää. Nautitaan nyt olosta täysin rinnoin ja saatampas vähän toivoa että kyllä ne lämpimät ilmat vielä meidät saavuttaa. Mitään suurempia loma suunnitelmia meillä ei ole suunniteltuna. Nuo koiranputket on niin kauniita ja ihan ilmaisia. :) 
Täytyy käydä vielä sisälle poimimassa.

Mukavaa keskiviikkoa! 

-Sanna 


keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Seuraa myös Instagramissa

Ajattelin kävästä kertomassa tääläkin että voit seurata blogiani myös instagramissa.
Löydät nimimerkillä snowwhite_dreams


Nappasin instagramista puhelimella kuvakaappauksen joten siksi kuvanlaatu huono. :) 

Kivaa keskiviikkoa! 

-Sannatiistai 9. kesäkuuta 2015

Huvimajassa


Huvimajan sisustus tänä kesänä on hyvin vaalea.
Viime kesän sisustusta huvimajassa voit kurkata täältä,klik.
Kuten jo aiemmin kerroin, hurahdin rottinki kalusteisiin ihan täysillä. Nettikirpulta löysin kolme tuolia tuon yhden lisäksi. Nämä valkoiset tuolit oli melkein ilmaiset, niin tietysti kävin äkkiä hakemassa ne pois. Tuoleihin täytyisi vielä löytää muhkeammat pehmusteet noiden ohuiden pehmusteiden tilalle. Kesähatut olivat niin hauskoja että niitä ripustelin seinälle koristeeksi. Hatut olen ostanut kirpparilta. 

Huvimajassa on niin ihana istuskella ilta-auringon lämmittäessä. 

-Sanna 

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sunnuntaina

Vettä sataa ulkona mutta ei anneta sen haitata (haittaa kyllä siltiki vähä) :D 
Sytyttelin sisälle kynttilöitä ja hain ulkoa pensaasta muutaman angervon oksan maljakkoon. 
Laitoin korento julisteen kehyksiin, pitäisi vielä muutama kehys ostaa että saisin kaikki Deseniolta saapuneet julisteet kehyksiin. Bambutikkaat löysin kirpparilta. Nehän oli ostettava kun oli niin edukkaat, vain 6euroa. 
Tikkaat voisi sopia huvimajaankin.Leppoisaa sunnuntaita! 

-Sanna 


torstai 4. kesäkuuta 2015

Kukkaseppele

Tämän kesän yksi ehdoton asuste on kukkaseppelet ja pannat. Niitä olen ihastellut monessa nettikaupassa, mutta olen odottanut että pääsisin shoppailemaan sellaisen neidille ihan kaupasta. Eilen neiti selasi jotain lehteä jossa oli pikkutytöllä kukkaseppele päässä ja toivoi itsekin saavansa sellaisen. Keittiön pöydällä maljakossa olevista angervon kukista taiteilin ihan oman kukkaseppeleen. Tämä seppelehän ei nyt kauaa kestä, mutta kuitenkin neiti oli ihan onnessaan tästäkin. :) 


Täällä paistaa niin ihanasti aurinko että me ajateltiin lähteä mummolaan, neiti saa ajella pyörällä ja minä kävelen. 

Aurinkoa päivääsi,

Sanna